prof.dr.sc. Veljko Đorđević
prof.dr.sc. Veljko Đorđevićpredsjednik ZIKZ-a
Specijalist psihijatar, subspecijalist socijalne psihijatrije, psihoterapeut. Profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Predsjednik Hrvatskog društva za zaštitu i unapređenje mentalnog zdravlja pri HLZ. Predstojnik je Centra za palijativnu medicinu, medicinsku etiku i komunikacijske vještine Medicinskog fakulteta u Zagrebu (CEPAMET).
doc.dr.sc. Marijana Braš
doc.dr.sc. Marijana Brašzamjenica predsjednika ZIKZ-a
voditelj Međunarodnog centra za medicinu usmjerenu prema osobi
Specijalist psihijatar, subspecijalist psihoterapeut. Docentica na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Zamjenica je predstojnika Centra za palijativnu medicinu, medicinsku etiku i komunikacijske vještine Medicinskog fakulteta u Zagrebu (CEPAMET).

Centar za sport i kulturu tijela

Čedomir Kuharić
Čedomir Kuharićvoditelj Centra za sport i kulturu tijela
Fizioterapeut.
Kao fizioterapeut počeo je raditi 1987. godine u biciklističkom klubu Lokomotiva i ujedno je postao fizioterapeut hrvatske biciklističke reprezentacije. Nakon toga radio je kao fizioterapeut NK DINAMA.Više od 25. godina bio je fizioterapeut HNS-a, reprezentacije Hrvatske, tako je kao fizioterapeut bio sudionik na više europskih i svjetskih prvenstava u nogometu.
Trenutno je fizioterapeut teniskog kluba Ponikve Zagreb.

Centar za kulturu dobra

Vlado Čutura
Vlado Čuturavoditelj Centra za kulturu dobra
Novinar, pokretač i urednik više časopisa.
Surađivao je i objavljivao priloge u više od osamdeset različitih medija. Kolumnist, izvršni urednik, priredio je više knjiga. Suradnik je HTV-a, radijski urednik, suradnik više lokalnih radijskih postaja u emisijama o zdravlju. Glumio je u televizijskim serijama, sudionik je više stručnih i znanstvenih skupova.
Dobitnik je Međunarodne nagrade za fotografiju sakralnog objekta, dobitnik je plakete Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Istarske županije te drugih priznanja za promicanje etičkih i nacionalnih vrijednosti.

Centar za umjetnost u medicini

dr. Branka Kandić-Splavski
dr. Branka Kandić-Splavskivoditelj Centra za umjetnost u medicini

Edukacijski centar

dr.sc. Lovorka Brajković, prof.
dr.sc. Lovorka Brajković, prof.voditelj Edukacijskog centra
mr.sc. Mario Cvek
mr.sc. Mario Cvekzamjenik voditelja Edukacijskog centra

Centar za medijsku kulturu u medicini i zdravlju

Frano Boban
Frano Bobanvoditelj Centra za medijsku kulturu u medicini i zdravlju

Klub sretnih žena

Mirela Cvitić
Mirela Cvitićvoditelj Kluba sretnih žena
Laboratorijski tehničar. 12 godina radila u Općoj bolnici u Sisku uključujući i vrijeme Domovinskog rata. Trenutno zaposlena u Poliklinici Sunce.
Preboljela karcinom dojke i ponukana teškim životnim izazovima odlučila je zajedno sa doc. Braš i kolegicom po bolesti Martinom Jakšić osnovati Klub kojem će biti primarni cilj pomoć ženama koje se nalaze u sličnim životnim situacijama, ženama koje se nalaze na margini našeg društva da ponovno usprkos bolesti i drugim životnim nedaćama pronađu put k pravoj životnoj sreći.
Slogan Kluba: Sreća koju tražimo izmiče nam, sreća koju pružamo, vraća nam se!
Martina Jakšić
Martina Jakšićvoditelj Kluba sretnih žena